Bedrifter og næringsdrivende

Her finner du en oversikt – og muligheten til å støtte det lokale næringslivet!

Van Loon Mekaniske AS

Tilbyr service og reparasjon av landbruk-, hage og parkmaskiner. Eget utsalg på Holmbo med verksted, hvor de selger diverse slitedeler og mindre maskiner som snøfresere, gressklippere og mye mer.

Kvalitet og god service – Her kan alt fikses!

Åpningstider butikk:
Man-fre: 08:00-17:00 (14:00)
Verksted: 07:00-17:00

Service tlf: 91 36 53 91

nettside

Rena Fiskecamp

«Renaelva er en av Norges beste og vakreste elver for ørret og harrfiske». Her kan du ta inn på Fiskecampen til Lars og Anita hvis du er heldig å ha booka rom i tide. Hit kommer sportsfiskere fra hele verden. Trivelig og faglig miljø. I løpet av sessongen har de flere kurstilbud. Proffesjonell guiding. Sommeren 2016 åpnet de også kafé og flyshop til glede for både fiskere og andre.

nettside

Deset Hereford

Ludvig og Anne driver kjøttfeproduksjon av rasen Hereford. De har nisjesalg av 1. klasses «grasfeed» herefordkjøtt etter endt beitesessong. De selger det i 10 kilos esker, ferdig pakket og mørnet på bestilling.

Facebook

Melgården

Her kan du få et innblikk i Melgårdens historiske hus og hage. Hagen er under restaurering, og ble først anlagt i 1870-årene.

I forbindelse med hagen har de nå også lansert et delikat og fargerikt produkt, «kandiserte blomster». På sensommeren pleier det å være konsert på Melgården i forbindelse med Festspillene i Elverum.

nettside

Deset Laft AS

Helge Nordseth er en dyktig håndverker, med god erfaring innen lafting av nye – og rehabilitering av gamle tømmerkasser.

Tlf: 995 48 877

nettside

Deset Bygg

Artur Wojtyla
Tlf: 94 83 80 73

Besøksadresse: Vikkjølveien 10, 2450 Rena

Skifte takstein, eller ny pipe? Deset Bygg fikser alt innen taktekking og takarbeid.

Deset Bygg har blant annet utført vedlikeholdet av hengebrua på Løsset, og det var de som la det nye skifertaket på hovedbygningen

Søndre Løsset Gård

«Gårdshotellet Søndre Løsset finner du i hjertet av Østerdalen»

De tilbyr et helt spesielt konsept, midt i naturen. Der tradisjon og opplevelser, kombinert med kortreist mat og drikke av førsteklasses råvarer gjør oppholdet unikt. Ta en titt på hjemmesiden deres for mer info og for mange flotte bilder.

nettside

Nancy’s Renholdstjeneste

Vasker hus, offentlige bygninger og kontorer. De oppfyller også krav for flyttevask av forsvarsboliger. Rask, rimelig og fleksible på tid.

Nancy Droesler
Tlf: 477 36 747

Facebook

Ivo’s kjøkken & catering

Ivo Marcinkowski
Tlf: 412 56 306

Besøksadresse:
Rødsberget, 2450 Rena

Deset Rørservice AS

Rørlegger Lars Birger Johanssen

Tlf: 942 33 280